Kamo-Ramen

Rolluiken

U wilt rolluiken laten plaatsen? Bij Kamo kan u kiezen tussen PVC en aluminium rolluiken. Ook kan u kiezen in welke specifieke uitvoering u het rolluik wenst: inbouwrolluik, opbouwrolluik, voorzetrolluiken, elektrische rolluiken, … We werken steeds op maat en kunnen dus pas na wat specifiekere informatie te hebben ontvangen u een offerte met prijzen bezorgen.

Rolluiken zorgen niet alleen voor zonnewering maar ook voor een betere inbraakpreventie, (akoestische en thermische) isolatie en volledige verduistering. Bij Kamo hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van rolluiken. We werken met twee materiaalsoorten: PVC en aluminium. Als u de rolluiken wilt plaatsen op bestaande ramen of deuren zal er ter plaatse gekeken worden, welk type rolluik het meeste geschikt is en afhankelijk van de afmetingen zal er gekeken worden of dit uitvoerbaar is met PVC lamellen of er toch dient over gegeaan worden naar aluminium. De kostprijs van PVC rolluiken ligt daarentegen wel lager dan de prijzen voor rolluiken uit aluminium.

Een andere factor die de prijs bepaalt is het soort van rolluiken dat u wenst te kopen. Qua plaatsing zijn er drie grote categorieën te onderscheiden: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken. Een aluminium of PVC voorzetrolluik kan je bovenop je buitengevel laten plaatsen, bij deze optie dien je de ramen of deuren niet te vervangen.. Qua prijs kost dit ongeveer evenveel als een opbouwrolluik, een rolluik dat bovenop de raamkader geplaatst wordt in de raamopening? In dit geval dient het raam ook vervange te worden. Ingebouwde rolluiken ten slotte zijn rolluiken die ingebouwd worden in de muur boven het raam of de deur als er hiervoor in de binnenmuur voldoende slag / ruimte voorzien is. Bij een inbouwrolluik is er steeds een binnenwerking of rolluikkast nodig, hierdoor liggen bij het kopen de prijzen voor deuren of ramen met ingebouwde rolluiken meestal hoger indien Kamo deze ook dient af te werken aan de binnenzijde.

Ook de bediening van het rolluik heeft een impact op de prijs. Zo kan u kiezen om het rolluik manueel op en neer te laten met lintbediening, maar ook elektrische rolluiken (waarbij u het rolluik bedient met een knop of zender) en automatische rolluiken (die op basis van de zonnestand ’s avonds automatisch sluiten) zijn populair. Rolluiken worden op maat gemaakt, waardoor ook de afmetingen uiteindelijk een impact hebben op de prijs. Interesse om zo’n rolluik te kopen? Neem dan snel contact op.

TOP
Kamo-Ramen - Eigen productie te Hamme - info@kamo-ramen.be - T: 052 47 20 32