Kamo-Ramen

PVC ramen

Een offerte voor PVC ramen zal doorgaans goedkoper zijn dan de offerte prijzen voor aluminium ramen. PVC ramen hebben ondanks dit verschil in prijs meestal een betere isolatiewaarde. Enig nadeel is dat de PVC profielen minder keuze bieden qua inkleuring. Onze PVC ramen kan je daarnaast perfect op maat kopen, hoewel grotere raamconstructies minder voor de hand liggen.

De profielen van onze PVC ramen kopen we rechtstreeks aan bij de grootste extrudeur ter wereld, wat betekent dat we gerust kunnen stellen dat onze ramen qua stabiliteit en kleuring tot de top behoren. Een van de redenen waarom de prijzen van PVC doorgaans lager liggen dan de prijs van een aluminium raam, is immers de lagere kleurvastheid. De kleurfolies van onze PVC ramen maken echter gebruik van de Cool Color technologie, die zorgt voor een betere bescherming van de kleur tegen bezonning. Concreet zorgt dit ervoor dat de kleur langer stabiel blijft op onze profielen. We kunnen u dan ook een kleurgarantie bieden van 10 jaar. U kan er overigens ook voor kiezen om de ramen te laten plaatsen zonder folie (kleur). Het grootste voordeel van PVC ramen is dat het materiaal door de band heen beter is qua isolatie (zowel thermisch als akoestisch). Wel is het relatief zwakker waardoor er bij grotere raamconstructies vaak een dikker profiel moet worden voorzien of deze niet binnen garantie kunnen geproduceerd worden met namevaak bij groete schuiframen. Er kan echter steeds perfect op maat gewerkt worden.

Onze PVC ramen kunnen zowel gebruikt worden bij volledige nieuwbouw projecten als voor renovatie en individuele gevallen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte.

 

Pvc Modern

PVC MODERN

Pvc Inline

PVC INLINE

Pvc Retro

PVC RETRO

TOP
Kamo-Ramen - Eigen productie te Hamme - info@kamo-ramen.be - T: 052 47 20 32