Kamo-Ramen
Elegante, duurzame
ramen en deuren
Innovatieve, superisolerende ramen, deuren en schuifdeuren die esthetiek koppelen aan gebruikerscomfort. Wij regelen de plaatsing van A tot Z. Gratis offerte op maat

Betrouwbare partner in aluminium en pvc ramen en deuren

Kamo maakt en plaatst ramen en deuren van hoge kwaliteit. We werken zowel met PVC en aluminium. Het productieproces van onze alu ramen en deuren is 100% Belgisch en onze aluminium producten hebben een kleurgarantie van maar liefst 25 jaar. De PVC profielen worden in Duitsland gefabriceerd, aan een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding. Op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Vraag dan gerust om een vrijblijvende offerte.

Te Hamme beschikken wij over onze eigen productie van ramen en deuren in aluminium, elke deur en elk raam wordt door onze eigen mannen in ons atelier in elkaar gestoken en klaar gemaakt voor onze plaatsers. U komt dus rechtstreeks aan bij de fabrikant! Wij kopen onze profielen aan bij Aliplast te Lokeren, uw ramen en deuren zijn dus 100% Belgisch! De ramen en deuren uit PVC zijn van Duitse makelij, de kost om PVC op kleinere schaal zelf te gaan produceren is enorm vandaar dat wij alle leveranciers op de rooster gelegd hebben en gekozen hebben voor de beste prijs – kwaliteit.

U kan bij ons ook terecht voor uw rolluiken, screens, vliegenramen en -deuren. Hetzij mee in een totaal project of apart.

Onze mannen die de alu of pvc ramen en deuren plaatsen zijn dezelfde die ook onze veranda projecten en aanbouwen uitvoeren, elk dossier wordt met dezelfde zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd.

Door het feit dat wij over het technisch denkvermogen beschikken om onze eigen productie te leiden zijn wij ook perfect in staat om met u / of de architect mee te denken over de uitvoering van uw project. Dat wil zeggen het technische aspect, de uitvoerbaarheid en de functionaliteit mee in de weegschaal leggen met het esthetische aspect waardoor u tevreden kan zijn over de gehele lijn.

Aluminium ramen en deuren

Met hun slanke profiel geven aluminium ramen en deuren het oog wat het wil. Maar niet enkel op esthetisch vlak scoort aluminium, het is ook een zeer duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vraagt. En de profielen waar wij mee werken, zijn dan nog eens de absolute top qua isolerende waarden en wat eveneens heel belangrijk is ...... hoogstaande kleurpoeders en speciale voorbehandeling zorgen ervoor dat wij u 25 JAAR KLEURGARANTIE kunnen geven.

Ook onze vliegenramen, plooiwerken en andere deuren en ramen worden voorzien van hetzelfde duurzame lakwerk .... dus eveneens 25 jaar kleurgarantie !!

Al onze onderstaande series zijn standaard voorzien van:

  • Verdoken scharnieren bij de ramen
  • 9-punt sloten bij de deuren
  • Verdoken afwatering
  • Qualicoat seaside + 25 jaar kleurgarantie
  • Noryl thermische brug (vervormt niet door warmte of UV stralen)

Een greep uit ons aanbod, de verschillende uitzichten / of stijlen:

star 75

STAR 75 HI

MODERN

Star 90

STAR 90 I

RETRO

Maxlight Steellook

MAXLIGHT STEELLOOK

STEEL LOOK

Maxlight

MAXLIGHT

DESIGN LOOK

Benieuwd naar de prijs van zo’n nieuwe aluminium ramen en deuren?

PVC ramen en deuren

Ook voor de PVC ramen en deuren hebt u meerdere keuzes naar uitzicht toe, wij beschikken over moderne – rechte vleugelprofielen en over retro – geprofileerde vleugelprofielen.

De basiskleur van de PVC op zich is effen wit in de massa dit zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. U kan er ook voor opteren om de buitenzijde te voorzien van een kleurenfolie uit onze uitgebreide kleurenwaaier, hierbij kan u kiezen uit houtstructuur of zandstructuur. De kleurgarantie op de PVC ramen en deuren bedraagt 10 jaar. Onze profielen van Duitse makelij worden bij de grootste extrudeur van de wereld getrokken, daardoor kunnen wij met een gerust hart de nodige garanties geven qua stabiliteit en kleur. De folies die zij gebruiken beschikken over de Cool Color technologie, deze innovatie zorgt ervoor dat het raam bij krachtige bezonning aanzienlijk minder warm wordt maar de zonnestralen worden meer gereflecteerd. Wat ervoor zorgt dat de PVC op zich stabieler blijft en de verlijming tussen de folie en de PVC zelf blijft hechten. Dus geen folies die op lange termijn beginnen los te komen. Dit is het voordeel van met zo’n grote fabrikant samen te werken, zij volgen de nieuwigheden en verbeteringen in de markt constant op en blijven hun producten verbeteren.

Een offerte voor uw pvc ramen en deuren?

Pvc Modern

PVC MODERN

Pvc Inline

PVC INLINE

Pvc Retro

PVC RETRO

TOP
Kamo-Ramen - Eigen productie te Hamme - info@kamo-ramen.be - T: 052 47 20 32